Tetovaže za djevojke – Koje su najzgodnije i najseksi lokacije? – Dizajn gležnja, zapešća, stopala i sa strane

Čini se da su gotovo svi fascinirani ženama s tetovažama. Čak i dečki vani traže tetovaže za djevojke. U redu, znam da samo traže zgodne djevojke s tetovažama i nadaju se da će vidjeti nešto mesa. Međutim, očito je svijet u cjelini jako očarana prelijepom ženom sa sjajnom tetovažom. Da, postoje oni koji kažu da je to smeće i oni koji moraju davati negativne komentare, ali iskreno duboko u sebi, skoro svaki dečko voli lijepu djevojku s nevjerojatnom tetovažom, posebno onom koja je napravljena s ukusom. Suočimo se s gotovo svim ženama ispod 35 godina koje se žele tetovirati. To ostavlja gotovo sve koji traže tetovaže za djevojke. Bilo da traže sebe, svoje djevojke ili samo da vide lijepe žene koje svi traže. Stoga, ako ste žena i pokušavate pronaći sjajnu tetovažu za djevojke, morate pažljivo odabrati. Jedna od najvažnijih stvari koju treba uzeti u obzir je mjesto tetovaže.

Lokacija ili dizajn

Ovo je neka vrsta rasprave o kokoši ili jajetu, a tko bi trebao biti prvi, zapravo nitko ne zna. Nekada je osoba razmišljala o tetovaži, a zatim radila s umjetnikom kako bi ono što želi grafički uklopila na najbolje mjesto na tijelu. Međutim, ovih dana mnoge djevojke to rade na potpuno drugačiji način. Prvo biraju mjesto na tijelu, a zatim tetovažu. Koji je ispravan? Pa, iskreno, nitko ne zna jer je to stvar izbora osobe. Međutim, ovaj članak će vam barem dati neke od najpopularnijih lokacija

Top lokacije

Dakle, evo top lokacija za tetovaže za djevojke za koje se činilo da su u posljednjih godinu-dvije dosegle vrhunac interesa ljudi. To se temelji na prometu tražilice, kao i na onome što se najčešće traži na forumima i web stranicama.

Tetovaže na gležnju – Tetovaže na gležnju, koje su prilično razumljive samo po sebi, oduvijek su bile omiljeno mjesto za žene da se tetoviraju na svom tijelu. Lako ih je sakriti kada je potrebno i lako ih je otkriti. Također su male veličine i jeftinije ili zahtijevaju mnogo vremena od mnogih drugih tetovaža.

Tetovaže na zapešću – Ovo je trenutno jedan od najtoplijih trendova za žene. Tetovaže na zapešću izgledaju sjajno i imaju mnoge prednosti tetovaža gležnja iskreno. Lako se sakriti satom, izgledaju sjajno i lako se mogu otkriti. Često su vrlo ukusne i nježne prirode. Trenutno su posebno vruće tetovaže riječi koje se rade na unutarnjem području zapešća.

Tetovaže na stopalima – Tetovaže na stopalima u prošlosti nisu bile toliko popularne zbog razine boli tetovaže. Međutim, ovih dana žene stvarno žele tetovirati stopala. Vila, anđeli, zvijezde i još mnogo toga izvrsno djeluju na vrhu stopala i lako ga je prikriti nakon što zacijeli.

Bočne tetovaže – Bočne tetovaže ili tetovaže u rebrnom kavezu također su trenutno jedan od najtoplijih trendova za žene. Lijepo cvijeće, dugi stihovi napisanih pjesama i prekrasan scenarij, kao i koi ribe i brodovi stare škole ili čak zmajevi mogu izvrsno funkcionirati na ovom području.

Tetovaže na pola rukava – Začudo, sve više žena tetovira se na pola i na cijeli rukav. To je prilično velika obveza, ali izgledaju sjajno. Popularne ideje su pinup djevojke, japanske tetovaže kao što je opet koi riba i cvijeće.

Ovo su samo neka od popularnih mjesta za tetoviranje na tijelu. Naravno, postoje i druge koje nisu došle na popis, ali su također vrlo popularne upravo sada, poput tetovaža na vratu. Međutim, negdje smo morali ograničiti dizajne i lokacije. One su samo namijenjene pružanju nekih mogućih lokacija i ideja koje će vam pomoći da započnete.