Tetovaže na zglobovima!

Odlična ideja za postavljanje tetovaža su zglobovi prstiju. To čini trajnu, snažnu izjavu i služi kao stalni podsjetnik na simboliku ili frazu koju ste odabrali za nanošenje tintom. Evo nekoliko važnih točaka za tatiranje zglobova prstiju:

1. Provjerite jeste li sigurni u postavljanje tetovaže zgloba.

Očito je ovo područje u kojem zataškavanje nije velika opcija u svakodnevnom životu. Tinta za prste postat će dio vašeg karaktera, puno više od recimo tetovaže na ramenu ili leđima. To će postati jedna od glavnih značajki s kojom ćete se identificirati u društvu, stoga budite sigurni da ste s tim mirni.

2. Uvjerite se da ste sigurni u odabir dizajna.

O pisanju slova uvijek treba razmišljati dugo i teško, a budući da su slova uobičajena tetovaža zglobova, prikaz će biti ispred i u sredini i trebali biste se pobrinuti da riječ(e) potraju u značenju i značenju. Riječi s četiri slova možda su vam se činile cool kada ste bili buntovni osamnaestogodišnjak, ali hoće li vam se činiti bezobraznim kad imate trideset? Isto vrijedi i za imena djevojaka/dečaka, grupe, bande, klubove ili filozofske izreke.

3. Istražite opcije detaljnog dizajna.

To se odnosi na određeni oblik fonta ili slova koji odaberete. Možete učiniti da sjajna ideja za tetovažu zgloba izgleda nevjerojatno s pravim izborom fonta ili slova. Svakako potražite različite fontove jer vaše mogućnosti nisu ograničene samo na standardna slova. Jednostavan i praktičan način za istraživanje fontova je pregledavanje online galerija tetovaža kako biste bili sigurni da ćete pronaći pravi dizajn slova koji odgovara vašoj tetovaži zgloba.