Tetovaže citata – pročitajte ovo prije nego što dobijete tetovažu s citatom

Citat Tetovaže, nemojte je napraviti dok ovo ne pročitate! Postoje neke činjenice koje morate znati prije nego što postavite tetovažu citata na svoje tijelo. Slijedite ovdje i saznat ćete što biste trebali uzeti u obzir prije nego što dobijete tetovažu citata.

Imati riječi na tijelu umjesto slike ili crteža nešto je što sve više ljudi danas radi.

Dostupne su neke vrlo značajne fraze citata za tetovaže koje osoba može birati i može postati tetovaža na bilo kojem od brojnih dijelova tijela. To će omogućiti da tetovaža služi kao stalni podsjetnik na poruku.

Međutim, postoje neke vrlo važne stvari o kojima morate unaprijed razmisliti.

1. Pobrinite se da koristite tattoo umjetnika koji je vrlo iskusan u izradi tattoo fraza. Želite raditi s umjetnikom koji je stručnjak za crtanje scenarija i slova. Provjerite jeste li unaprijed vidjeli primjere njihovog rada. Slova za ovakve tetovaže bit će mala tako da želite umjetnika koji zna što radi i koji ne dopušta da slova idu zajedno.

2. Provjerite jesu li slova koja odaberete stil i font koji se lako čitaju. Naravno, ako ne želite da riječi budu lako spremne, možete ići u suprotnom smjeru i to učiniti s teško čitljivim scenarijem. Općenito, najbolje je ne ići na slova koja su premala. S vremenom će mala slova početi trčati zajedno i postati će nemoguće čitati.

3. Dobro razmislite gdje ćete staviti tetovažu na svoje tijelo. Ovo je uvijek važno za tetovažu, ali još više za tetovažu citata. Kako starite, vaše tijelo će se mijenjati. Neka područja tijela rastu, neka se smanjuju i spuštaju. Razmislite što će se vjerojatno dogoditi s područjem tijela na kojem će natpis biti postavljen kako budete stariji.

4. Razmislite koja će biti najbolja boja tinte za vašu tetovažu. U većini slučajeva umjetnik će predložiti crnu. To je boja koja će se najbolje prikazati i najbolje se nositi s vremenom. To je također boja koja će najmanje izblijedjeti.

5. Kraće inspirativne fraze općenito su bolje. Nema mnogo područja na tijelu gdje se duge fraze mogu upisati. Imat ćete više izbora s kraćom frazom.

6. Na kraju, dobro razmislite što će tetovaža reći. Razmislite što znače riječi i razmislite hoćete li htjeti nositi tu istu poruku kada budete stariji.