Nagradite se za mršavljenje prstenom za pupak

Mršavljenje je težak posao i uključuje puno više poricanja nego što većina nas uživa. Ako ste odlučni izgubiti kilograme, nagrada koja vas čeka na kraju vašeg truda može učiniti da se sve čini vrijednim. Lakše ćete prebroditi te dane kada biste radije pojeli vrući kolačić. Prsten za pupak izvrstan je (i neprehrambeni) način da se potaknete i pokažete naporan posao koji ste učinili kako biste izgubili kilograme.

Gubitak kilograma je mnogo teži nego ga staviti. Zasigurno se čini da gubitak od 20 funti zahtijeva puno više “ne” vašem apetitu nego što je bilo “da” da biste došli do toga. Zato je toliko važno imati nagradu ili poticaj za pridržavanje svoje prehrane. Trebate nešto da prođete kroz ponedjeljak kada vas čeka cijeli tjedan ribe i povrća na pari za večeru. Nikada me ne prestaje čuditi koliko se kalorije brzo zbrajaju kada ih imate samo oko 1500 dnevno. Bilo da odaberete prsten za pupak ili put u Pariz, unaprijed definirano tapšanje po leđima može vas voditi u pravom smjeru.

Evo tri brza savjeta koji vam mogu pomoći da postignete svoj cilj mršavljenja:

1. Zapišite sve što jedete. Toliko je važno biti u kontaktu s onim što stvarno ulazi u vaša usta i koliko kalorija ima. Prošlog ljeta sam pogodio broj koji nisam vidio na ljestvici jako dugo. Nadala sam se problemu sa štitnjačom, ali nakon nekoliko dana mog dnevnika prehrane bilo je sasvim jasno da se radi o jednostavnom slučaju prejedanja.

2. Krenite se. Planirajte redovitu rutinu vježbanja ili program, a zatim se nastavite kretati tijekom dana. Svako malo je važno i potaknut će vaš metabolizam da sagorijeva više kalorija. Zapamtite put do ravnih trbušnjaka (ne zaboravite to prstenovi za pupak ) je ne predozirati trbušnjacima. To je vježbanje svakog dijela vašeg tijela, kao i trbušnjaka.

3. Planirajte svoju nagradu. Ovo je zabavni dio. Što ćete učiniti za sebe kada se postigne cilj? Hoće li to biti prsten na pupku ili tetovaža? Ili možda novu odjeću (ili dvije)? Što god da je, imajte nagradu ispred sebe kako nikada ne biste izgubili iz vida ono za što radite.