Kako zavesti svoju ženu iz snova – koristeći 3 trika zavođenja za kontrolu uma

Odbijanje uistinu boli i nitko to ne bi znao bolje od tipa koji uvijek pati od ženskog odbijanja. Ako ste umorni od osjećaja gubitnika i više ne želite zaglaviti u groznim sesijama preuzimanja, evo nekoliko trikova koje možete isprobati.

Ipak, trebali biste znati da sljedeći trikovi imaju moć mentalno “upropastiti” djevojku, pa vas molimo da ih koristite samo odgovorno. Nastavite čitati kako biste saznali 3 smrtonosna trika koja možete upotrijebiti da privučete bilo koju djevojku po svom izboru – bez obzira na to kako izgledate ili koliko malo novca imate.

3 umna trika zavođenja kako biste privukli svoju djevojku iz snova

Trik uma #1: Čini se da ste neodoljivi i izazovni. Budite potpuno neustrašivi i otporni na sve prijetnje koje bi djevojka mogla predstavljati. Bilo bi važno da curama date do znanja da niste bankomat.

Zapravo, ako bi netko trebao kupiti piće, to bi trebala biti ona. Pokušajte upotrijebiti svoj šarm kako biste neočekivano okrenuli ploču prema njoj, kao i blistavim osmjesima i duhovitim recima. Ako stvarno želite djevojku zbuniti, pitajte je zašto misli da zaslužuje vašu pažnju.

Djevojke su obično ponosne na svoj izgled i vole vjerovati da su one najljepše djevojke. Stoga, ako je bacite s pijedestala i učinite je samosvjesnom, ona će na kraju obaviti sav posao i pokušati vas impresionirati za promjenu.

Trik uma #2: Čini se da ste samouvjereni. E sad, to ne znači nužno da se morate činiti arogantnim. Zapravo biste trebali kombinirati drskost s malo humora kako biste zajamčili uspjeh kod suprotnog spola. Djevojke smatraju da se humor jako uzbuđuje i vole nečuvene šale, stoga budite hrabri i iznesite savršene fraze djevojkama kad god imate priliku.

Imajte na umu da arogancija i drskost nisu iste stvari. Ovdje ne želite izgledati nepodnošljivo! Tajna bi bila u tome da izgledate samouvjereno i samouvjereno dok koristite humor kako biste “skinuli oštricu”.

(Napredno) Trik uma #3: Iskoristite hipnotičke dijaloge. Frakcioniranje je trik preuzet iz hipnoze koji se sada koristi u svijetu zavođenja. Također se događa da je to mudar način da se djevojke emocionalno vežu za vas u samo 15 minuta. Zbog toga bi se doista isplatilo naučiti to i u trenu se pretvoriti u babe magnet.

Frakcioniranje formula je “prečac” do uspjeha zavođenja kako ga godinama znaju članovi podzemlja zavođenja. Ova formula u dva koraka jednostavna je za korištenje – ali je mnogim redovnim dečkima dala izvanredne rezultate sa ženama koje im se sviđaju.