Kako uvjeriti roditelje da ste spremni za prstenje za pupak

“Ali sva djeca to rade!” nije najbolji argument kada pitate mamu ili tatu možete li probušiti pupak. Još jedna izjava od koje biste se možda željeli kloniti je: “Prstenovi na pupku su seksi”…pogotovo ako imate samo 12 godina. Tvoji roditelji nisu spremni da te vide kao seksualno biće, ni s 12, a ni s 32. Nije stvar samo u godinama. Ti si njihova djevojčica i bez obzira na to koliko godina imaš, uvijek ćeš biti njihova djevojčica.

Dakle, što možete učiniti da uvjerite svoje roditelje da odobre piercing na trbuhu kako biste mogli dobiti najnovije i najtoplije prstenje za pupak koji će se pojaviti na tržištu? Pristupite cijeloj stvari kao odrasla osoba. Pregledajte prednosti i nedostatke piercinga na pupku i pokažite im najkonzervativnije prstenove za pupak koji su prikladni za vašu dob. Učinite ih svojim zagovornikom i dajte im činjenice kako se ne bi brinuli za vas.

Najveći rizik za dobivanje pirsinga na trbuhu je rizik od infekcije. Pištolji za piercing ne mogu se sterilizirati osim ako nemaju igle koje se mogu ukloniti. Zbog toga je vaša najvažnija točka istraživanja pronaći iskusnu trgovinu za piercing koja koristi čistu opremu. Kako ih pronalazite? Pitajte svoje prijatelje, a zatim izravno nazovite trgovinu. Suzite svoj popis na tri ili pet najboljih izbora, a zatim pozovite svoje roditelje da donesu konačnu odluku.

Sljedeći red posla je razumijevanje procesa čišćenja. Ako se vaš piercing ne održava čistim ili ako imate reakciju na materijale korištene u prstenovima na pupku koje odaberete, možete dobiti infekciju. Znajte razliku između “normalnog” oporavka i zaraženog piercinga. Kako biste roditeljima olakšali da ste spremni na ovu odgovornost, pokažite izvrsnu higijenu na svim ostalim dijelovima tijela – kosi, licu, noktima. Ni čišćenje vaše sobe ne može škoditi! Postanite kraljica čistoće.

Konačno, pronađite neke fotografije žena koje nose prstenovi za pupak koje se tvoji roditelji ne boje. Uz ovu vrstu piercinga može biti ogromna moralna stigma. Olakšajte im umove pokazujući im neke otmjene slavne osobe koje imaju prstenove na pupku. Kada im priđete s činjenicama i pokažete im da ste spremni na odgovornost, imat ćete veće šanse da ih navedete da prihvate piercing. Nemojte izazivati ​​bijes tinejdžera ako i dalje kažu ne. Samo im recite: “Poštujem vašu odluku, ali molim vas hoćete li imati otvoren um i razmislite o tome neko vrijeme.”

Ako ništa drugo ne uspije, možda ćete morati pričekati dok ne navršite dob u kojoj pristanak roditelja nije potreban. Ali opet, neke stvari vrijedi čekati.