Kako je privući telefonom – koristeći humor, pripovijedanje i hipnozu

Nakon što dobijete telefonski broj prekrasne djevojke, mogli biste zaplesati mali pobjednički ples. Ali stani! Nisi je nazvao, tako da si zapravo još nisi zakazao spoj.

Mnogi dečki mogu dobiti telefonske brojeve, ali nekako sabotiraju stvari svojim nedostatkom šarma preko telefona. Ako želite osigurati prvi spoj kako bi veza krenula naprijed, postoje određene stvari koje trebate učiniti, tako da ona neće požaliti da joj da svoj telefonski broj.

3 načina kako zavesti žene preko telefona

1 – Budite smiješni. Nasmijavanje žena dobar je način da snizite njezine barijere. Kakve god veze ste uspostavili kad ste je vidjeli osobno – oponašajte to. Mora se nasmijati od početka. Ako se morate našaliti od sebe kako biste je nasmijali, učinite to, ali pokušajte ne ići predaleko. Ostanite u mentalitetu alfa mužjaka, čak i tijekom korištenja ove tehnike.

2 – Pričajte priče. Iskoristite priče za njezinu zabavu, nadamo se one koje govore nešto o vama. Za nju bi bilo važno da se poveže s onim što imate za reći. Pratite svaku reakciju kako biste saznali što joj točno odgovara. Zaustavite se na vrhuncu priče i dajte joj do znanja da ostatak može čuti na vašem spoju. Iako bi to moglo biti pomalo neugodno, ona će se ohrabriti za nadolazeći spoj.

3 – Iskoristite frakcioniranje. Iskoristite taktiku hipnotičkog razgovora kako biste izgradili privlačnost. Jedna metoda je poznata kao frakcioniranje i može je brzo privući. Nakon razgovora osjećat će se emocionalno vezano i možda više neće htjeti spustiti slušalicu. Bio bi to najbolji način da se uvjerim da želi taj spoj.