Činjenice i briga za tetovaže bijelom tintom

Kad čujete ljude kako govore o tetoviranju bijelom tintom, obično misle na dizajn koji je u potpunosti bijele tinte bez drugih boja. Ove su tetovaže obično suptilnije od izrazito glasnog dizajna koji biste dobili crnom tintom ili oznakama u boji. Tetovaža bijelom tintom češće će izgledati više kao ožiljak/robna marka. To je sjajan način da se na privatniji način napišete tintom. Ove oznake obično su stvarno vidljive samo ako ih nekome namjerno pokažete. To je najbolje od oba svijeta. Možete imati svoju vrlo osobnu umjetnost, a da pritom ne dobijete nikakvu negativnu pozornost na svečanim okupljanjima ili na poslu.

Jednostavnost je ključna kada su u pitanju tetovaže bijelom tintom. Imajte na umu da će vaš tattoo umjetnik raditi s tintom što je malo teže vidjeti. Jednostavna umjetnost ima solidne šanse da se pokaže jasnije od komplicirane. Trendi odabiri uključuju tetovaže zvijezda padalica, zmajeve, pisanje, ključne tetovaže, Kanji simbole, srca i osnovne plemenske uzorke. To je mnogo lakše za tintu i manje je vjerojatno da će završiti kao zbunjujuće i razočaravajuće zamućenje. Sve bijele tetovaže morat će se nekoliko puta nanijeti mastilom kako bi se učinio gotov uzorak što uočljivijim. Također, koža tamnije boje nastoji umanjiti svjetlinu bijele tinte.

S tipičnom tetovažom, dizajn se obično šablonizira prije početka zasjenjivanja. Obrisi se rade tamnom tintom, obično crnom. To daje vrlo uočljiv uzorak koji umjetnik koristi kako bi nastavio. Tate bez tamne tinte obično su malo zamagljenije. Teže je slijediti ono što ste napisali upotrebom samo bijele tinte. Ako se s bijelom koristi tinta druge boje, to može dovesti do miješanja nereda.

Korištena tinta potpuno se razlikuje od osnovne bijele tinte koja nijansira druge boje. Kad se koristi kao primarna tinta, dobivate puno gušću, vrhunsku mješavinu koja je stvorena isključivo kako bi se što više istaknula.

Tetovaže bijelom tintom izgubit će dio svoje svjetline i bistrine ako su stalno na suncu. Ako dobijete ovu vrstu dizajna, svakako ga držite dalje od sunca što je više moguće. Najlakši način da to učinite je da se mastilom unesete u područje koje inače prekrivate. Leđa ili prsa čine idealna područja. Ako ljeti inače nosite odjeću s nešto više pokrivača, možete pokušati i s ramenom ili neposredno ispod gležnja. (Imajte na umu – svaka tetovaža nanesena blizu kosti povrijedit će više od one koja se stavlja na mišić).

Ako se na vašoj tetovaži bijelom tintom koristi šablona, ​​umjetnik može nacrtati obris vlastitom krvlju ili ljubičastom bojom. Kao upozorenje, vaša krv ponekad može obojati tintu ružičastom bojom, a ljubičasta se također može pomiješati. Najbolje bi bilo da profesionalac napravite jednostavan dizajn bez šablona. Pitajte svog umjetnika za tetoviranje ima li on ili ona mnogo iskustva s bijelom tintom prije nego im dopustite da vam nacrtaju na koži.

Ponekad ljudi imaju loše reakcije na bijelu tintu. Reakcije se mogu dogoditi i crnom tintom, ali češće se događaju bijelom. Reakcije uključuju svrbež i oticanje. U nekim slučajevima tinta također može požutjeti ako se pomiješa sa znojem. Kao preventivnu metodu, nema ništa loše u traženju malog uzorka tinte u području za koje želite postići potpuni dizajn. Tako ćete biti sigurniji da će vam umjesto ružnog ožiljka ostati sjajna tetovaža.

Kao i sa svakom tintom, ako se ne potrudite posebno paziti na svoju novu tetovažu, mogli biste završiti s nečim što jedva podsjeća na umjetnost koju ste željeli. Nemojte grebati niti dodirivati ​​područje. Uvijek držite gazu najmanje 2 sata. Nikada nemojte prikrivati ​​novu tetovažu plastičnom/saranskom folijom. Za čišćenje područja koristite samo mlaku vodu, blagi tekući antibakterijski sapun i vlastite ruke. Lagano protrljajte papirnatim ručnikom da se osuši. Ne stavljajte ništa poput kreme za sunčanje ili Neosporina na područje. Na kraju – pripazite da vaša nova tetovaža ne dobije previše sunčeve svjetlosti dok ne zacijeli.

Samo slijedite ove korake i imat ćete najbolje šanse za jasan, ali suptilan dizajn koji možete pokazati svojim prijateljima.