Četiri najpopularnije slavne osobe s tetovažom UV tintom

Pobunjenici na motociklima, rock zvijezde s problemima s drogom, zatvorenici pod dugotrajnim kaznama-šugavi ljudi koji se obično povezuju s umjetnošću tetoviranja koncept su prošlosti. Sada, čak i studenti s pravim A, kraljice ljepote i bankari imaju svoje tetovaže. Čak i poznati ljudi, poput glumaca i glazbenika, imaju vlastite tetovaže poznatih osoba. A budući da je umjetnost tetoviranja iznikla iz underground scene i postala mainstream oblik poboljšanja tijela, sada se koriste različite varijacije i vrste tinte za pomicanje omotača tetoviranja.

UV tetovaže (ili crne svijetle tetovaže) nastaju pomoću bijele tinte za tetoviranje ili posebne vrste tinte koja postaje vidljiva samo pod crnim svjetlom. Ova vrsta tinte za tetoviranje korištena je u tetovažama poznatih osoba i trenutno je skuplja od obične tinte za tetoviranje. Umjetnost tetoviranja bijelom ili UV tintom može biti bolnija od one koja se radi običnom tintom za tetoviranje jer se mora koristiti deblja i kvalitetnija tinta. No, to nije spriječilo holivudske A-liste da naprave vlastitu tetovažu bijelom tintom. Kate Moss započela je trend, a puno mladih žena slijedilo je to. Zanimljivo je, međutim, da nije zabilježena nijedna slavna osoba koja je tetovirala bijelom tintom ili je nosila. Ispod su četiri prekrasne zvijezde koje su se odvažile biti drugačije s ovom vrstom tetovaže.

* Kate Moss. Supermodel, modna dizajnerica i majka jednog djeteta godinama je radila brojne tetovaže. Osim malih, nježnih tetovaža lastavica na donjem dijelu leđa, vrućine na lijevoj ruci, krune na lijevom ramenu i sidra na desnoj podlaktici, zabilježeno je da ova zapanjujuća ljepotica ima brojne zvijezde u bijeloj tinti za tetoviranje na jednoj strani njenog tijela.

* Lindsay Lohan. Ova je divlja djevojka svoju prvu tetovažu izradila na podlaktici-maleni, crni obris zvijezde. Ubrzo je postala ovisna o ovom obliku body arta, a njezina zbirka tetovaža uključuje riječi “la bella vita” na donjem dijelu leđa. Nadahnuta citatom Johna Lennona (“Izađi tamo i uzmi mir, misli mir, živi mir i udahni mir, i dobit ćeš ga čim ti se svidi”), Lindsay je riječ “diši” istetovirala bijelom tintom na njezinom zapešću.

* Jasmine Lennard. Žestoka engleska manekenka, zvijezda reality TV-a i bivša djevojka Simona Cowella iz American Idola, transformirala je svoje tijelo u platno za umjetnost tetoviranja tako što je Simonovim inicijalima na unutrašnjoj strani ruke. Na prstu ima istetovirane riječi “ne vjeruj nikome”. Također je udarila u salon-ne zbog puhanja-već zbog tetovaže bijelom tintom koja je napisala “amore appassionato” (strastveno voli). Kaže da je vidjela vlastitu tetovažu bijele tinte Lindsay Lohan i bila inspirirana da je sama napravi.

* Khloe Kardashian. Ova buntovna reality TV zvijezda ima brojne umjetnosti tetoviranja na različitim dijelovima tijela. Kaže da joj svaka tetovaža koju ima znači nešto. Ona ima riječ “tata” s križem na malim leđima, riječima “volim te” u rukopisu pokojnog oca na zapešću i inicijalima svog muža na ruci. Također ima slova “KK”, koja su inicijali svih njezinih sestara, ispisana bijelom tintom na zapešću.

Umjetnost tetovaža daleko je prošla od oznaka bandi ili dobrog načina da provedete vrijeme u zatvoru. Tetovaže se danas smatraju oblikom umjetnosti, pa čak i krase najtoplije Hollywood. No čak i ako su gotovo svi koje poznajete tetovirali, možete izabrati da i dalje budete drugačiji ako odete korak dalje poput Lindsay Lohan ili Kate Moss. Isprobajte tetovažu bijelom tintom ili tetovažom s UV tintom kako biste se definitivno istaknuli u gomili.