15 smiješnih šala za ponijeti na posao

Svaki posao ispunjen stresom treba malo humora kako bi se olakšao radni dan. Uz zumiranje rokova, neispunjavanje kvota, učinjene pogreške, nezadovoljstvo šefa vašim učinkom, prigovaranje suradnika i zabijanje noža u leđa…ponekad se radno mjesto može činiti samo kao jedan veliki stroj za sisanje samopoštovanja. Budući da urođena želja za vikom i lupanjem neće biti prihvatljiva, pokušajte uzeti dvije šale i nasmijati se na putu do sljedećeg dijela dana.

1. Trebali smo znati da će pacijent biti zao i zloban, imao je različite boje očiju; dvije su bile plave.

2. Pacijent se počeo smirivati ​​nakon što je tjedan dana bio u bolnici, znamo jer je konačno počeo odricati sestrama sa svih pet prstiju.

3. Liječnik je stavio Sally na dijetu, pokušava se spustiti na svoju prvobitnu težinu od šest funti i sedam unci.

4. Znate da ste imali težak dan na poslu kada se vratite kući i pokušate otvoriti ulazna vrata svog doma pomoću klikera za automobil.

5. Razina stresa je izmakla kontroli kada se nađete u vrijeme ručka kako stojite ispred mikrovalne pećnice i vičete: “Požuri!”

6. Znate da ćete raditi više od 40 sati radnog tjedna kada vam prvi dan na poslu izdaju značku, lap-top, mobitel i vreću za spavanje.

7. Barista u kafiću tvrtke postaje jako agresivan. Najprije je na njegovoj posudi pisalo: ‘Hvala za latte’, a zatim je pisalo: ‘Osjećate se pripitom?’ sada ima veliki natpis sa: ‘Ne tjeraj me da ti stavim bubu u piće!’.

8. Moji prijatelji misle da sam lijepa i pametna…zato su mi, naravno, prijatelji.

9. Kako se zove krava bez nogu? Mljevena junetina

10. Zašto kanibali ne jedu komičare? Jer imaju smiješan okus.

11. Trebali bi postojati točniji nazivi za dezodoranse. Zašto nemaju imena poput, Pitt Stop, No Sweat, ili za dezodorans koji je toliko učinkovit da ni ne znaš da je tu, potpredsjednice.

12. Trebali bi preimenovati Starbucks u Steal-bucks.

13. Imam žabu u grlu; ima okus kao piletina.

14. P: Kako je krava nazvala svoje mladunče? O: Patty

15. P: Koliko je krava beba imala tele kada je rođena? O: Četvrt funte